Auto onderhoud

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Autobedrijf Vlamoven in Arnhem bij het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Autobedrijf Vlamoven is altijd de beste keus.

APK-keuring

Om de zoveel tijd is het weer zo ver: uw auto ondergaat een Algemene Periodieke Keuring (APK). Bij Autobedrijf Vlamoven laat u deze keuring al uitvoeren voor €19,95. Inclusief afmeldkosten, roetmeting, viergastest en BTW. U bent altijd van harte welkom, in elke auto van elk merk.

Airco service

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is onderhoud van groot belang. Vooral wanneer de zomer opkomt en er veel bloesems in de lucht zitten, raakt uw airconditioning snel verstopt. Dit kan zorgen voor een ongewenste geur in de auto wanneer u de airconditioning aan zet. Wij verzorgen daarom graag een uitgebreide controle en reiniging van uw airco, zodat u de gehele zomer fris en koel kunt genieten van al uw uitstapjes!

Neem voor meer informatie contact met ons op, of maak direct een afspraak!

vlamoven-pand